Sport

Aroganța lui Mayweather – de ce i se spune Money ?

Floyd Mayweather, unul dintre cei mai buni pugiliști din istoria boxului a vrut să demonstreze încă o dată de ce i se spune “money” (n.r.: bani). Fostul campion mondial a postat pe rețelele de socializare un clip video în care apare numărând mai multe teancuri de bani, iar între timp o fată îi făcea masaj la picioare.

Extravaganța lui se traduce de multe ori și prin achiziții dintre cele mai scumpe, ultima fiind un ceas placat cu diamante, pentru care a plătit 18 milioane de dolari.

Mayweather, în vârstă de 41 de ani, și-a încheiat cariera în septembrie 2017, revenind după ce își anunțase retragerea cu doi ani mai devreme. Mayweather l-a învins prin knock out tehnic pe dublul campion mondial din artele marțiale mixte Connor McGregor.

El are  50 de victorii, dintre care 27 obținute înainte de limită și nicio înfrângere, americanul deținând mai multe centuri mondiale la cinci categorii de greutate.

Publicația americană Forbes a publicat la începutul lunii iunie lista celor mai bine plătiți 2100 de sportivi din ultimele 12 luni. Și de această dată, Floyd Mayweather domină clasamentul.

Deși s-a retras după meciul cu Connor McGregor, din luna august a anului  2017, a strâns suficienți bani la acea partidă încât să fie lider detașat în clasament. A  încasat 285 de milioane de dolari, dintre care 275 de milioane au fost obținuți doar din bursa de meci și cotă parte din drepturile de transmisie, iar diferența de 10 milioane a fost obținută din drepturile de imagine și activități conexe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top