Uncategorized

Cea mai apreciată tabletă de pe piață este un model de acum 2 ani!

IPad Pro 11 este cea mai bună tabletă pe care o puteți cumpăra astăzi, conform portalului ,,techradar”.  Cu siguranță, nu este un produs ieftin, dar este cea mai puternică tabletă a celor de la Apple.

Are un aspect asemănător cu laptopul în design și performanță, iar Apple Pencil se fixează magnetic pe cadrul iPad Pro. Cu difuzoare superbe și un nou raport ecran-corp excelent, este greu să nu te îndrăgostești de designul pe care îl posedă.

Cu toate acestea, există minusuri pentru iPad Pro 11 pe care ar trebui să le cunoașteți. iPadOS este mai bun decât versiunile anterioare ale software-ului tabletelor Apple mai ales atunci când încercați să efectuați mai multe sarcini și să efectuați sarcini asemănătoare laptopurilor, dar este departe de a fi perfect.

O altă provocare strict mobilă: nu are mufă pentru căști. Dacă doriți mufa standard de 3,5 mm într-un dispozitiv asemănător unui computer, veți dori să folosiți un computer real sau alte tablete.

Trebuie să rețineți că nu este un înlocuitor adevărat al laptopului, are un preț piperat, dar ca și tabletă este cea mai performantă.

Specificații:

Greutate: 468g

Dimensiuni: 247,6 x 178,5 x 5,9 mm

Sistem de operare: iPadOS

Dimensiunea ecranului: 11 inci

Rezoluție: 2388 x 1668 pixeli

CPU: A12X Bionic

Stocare: 64 GB / 256 GB / 512 GB / 1 TB

slot microSD: Nu

Baterie: 7.812mAh

Camera din spate: 12MP

Camera frontală: 7MP

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top