IT

Cel mai bun monitor curbat pentru gaming al toamnei 2020!

Cel mai bun monitor curbat cu ecran ultrawide pentru jocuri este LG 34GN850-B. Este un monitor de joc impresionant, cu o rată de reîmprospătare ridicată și rezoluție de 1440p, oferindu-vă o experiență de joc captivantă.

Are un timp de răspuns excepțional la rata maximă de reîmprospătare de 160Hz, chiar mai bun decât unele monitoare de 240Hz. Mișcarea arată incredibil de clară, iar timpul de răspuns este excelent și la 60Hz, ceea ce este ideal pentru jucătorii de consolă.

Din păcate, nu are o funcție de inserare a cadrului, dar aceasta nu ar trebui să fie o problemă, deoarece mișcarea este deja atât de lină. Are suport nativ FreeSync, iar NVIDIA îl certifică pe acesta ca fiind compatibil G-SYNC. Are un decalaj de intrare incredibil de scăzut și, chiar dacă decalajul de intrare la 60Hz este puțin mai mare decât alți monitori, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă.

Are o ergonomie limitată și, având un panou IPS, are un raport de contrast scăzut. În plus, are o calitate bună a imaginii, cu o luminozitate maximă de vârf, unghiuri largi de vizualizare, o precizie excelentă a culorilor și o gamă largă de culori pentru conținutul HDR. În ansamblu, acesta este un monitor de joc curbat extraordinar.

Specificații: 

Dimensiune 34 “

Rezoluție 3440×1440

Rata maximă de reîmprospătare 160 Hz

Tip pixel IPS

Rata de reîmprospătare variabilă FreeSync

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top