Lifestyle

Cinci sfaturi pentru o relaxare mult mai bună

Iată o scurtă listă cu ce poți face pentru a te asigura că vei fi mai odihnit :

  • O regulă pe care aproape fiecare dintre noi o ignorăm este utilizarea smartphone-ului înainte de a merge la culcare. În loc să stai pe rețelele de socializare încearcă să citești o carte sau pictează, fă un puzzle, orice activitate care te relaxează pe tine fără a avea nevoie de efort fizic prea mare, dar orice ai face stai departe de ecranele luminoase.
  • Yoga este un mod minunat de a te relaxa. Cu doar câteva întinderi reușești să scapi de anxietate, stres și chiar depresie. Începe prin a exersa 5-10 minute în fiecare zi și să exersezi pozițiile care sunt mai ușoare și mai relaxante.
  • Dacă yoga nu este chiar pe placul tău, concentrează-te asupra relaxării mușchilor și anume : găsește un loc liniștit, închide ochii și încordează grupele de mușchi pe rând timp de câteva secunde, iar corpul tău va fi mult mai relaxat după câteva minute.
  • Încearcă să bei un ceai cald. Poți alege ceaiuri din plante, însă ai grijă să nu conțină cafeine. Te ajută sa te        relaxezi chiar dacă ai stări ușoare de anxietate. Poți încerca și laptele cald.
  • Găsește un loc confortabil, închide ochii și concentrează-te asupra respirației tale. Te vei gândi fără să vrei la o mulțime de lucruri, însă este important să te concentrezi să îți eliberezi mintea și să te axezi pe relaxarea ta.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top