Politica

Donald Trump vorbește despre condamnarea lui Paul Manafort

După sentința dictată de judecători în cazul fostului său șef de campanie Paul Manafort, Donald Trump a declarat că ,,nu mă implică,,  susține Reuters.

,,Mă simt foarte prost pentru Paul Manafort,, a spus Trump sosind în Virginia de Vest pentru o întrunire politică. ,,Nu are nimic de-a face cu implicarea rusească, vom continua vânătoarea de vrăjitoare,, a mai adăugat el.

Fostul țef de campanie electorală al președintelui american Donald Trump, Paul Manafort, a fost găsit vinovat pentru 8 fapte de evaziune fiscală, fraudă bancară și ascunderea unor conturi ca parte a investigației privind interferența Rusiei în alegerile din 2016, informează postul CNN.

Procurorii susțin că Manafort a adunat 65 milioane de dolari în conturile bancare din anul 2010 până în 2014 și că a cheltuit peste 15 milioane de dolari pentru achiziții de lux, tot în aceeași perioadă.

De asemenea aceștia susțin că Paul Manafort a apelat la bănci pentru împrumuturi în valoare de mai mult de 20 milioane de dolari în urma activității sale politice și a mai fost acuzat că ascunde conturile bancare din străinătate de autoritățile federale.

El poate primi până la 305 ani de închisoare dacă este condamnat pentru toate acuzațiile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top