Sport

Eduard Gafencu luptă la el acasă în ”Colosseum Tournament”, cu Semmy Schilt invitat special

Eduard Gafencu, luptător al ”Super Pro Team”, cel mai în vogă fighter român din ultimii doi ani, luptă azi, la Arad, orașul în care s-a născut, în ediția cu numărul 20 al „Colosseum Tournament”, o gală specială, ce va îmbățișa și o latură umanitară și unde este așteptat marele Semmy Schilt, unicul luptător din istoria K-1 care a câștigat campionatul de trei ori consecutiv.

Eduard Gafencu, care va lupta contra lui Milos Bajovic, are un palmares impresionant, cu 12 victorii și nicio înfrângere,dintre acestea finalizându-se prin KO, ceea ce l-a nominalizat ca fiind luptătorul anului 2019 în lumea artelor marțiale. Fighterul de 27 de ani este dublu campion mondial ”Colosseum” la categoriile -77kg și -81 kg, după o piramidă de 6 câștigată împotriva tuturor adversarilor. Mai mult, arădeanul l-a făcut KO pe cel mai talentat luptător olandez la -77kg, Ekrem Doruk, acesta fiind antrenat de legendarul Remy Bonjasky. 

Lovitura lui Eduard Gafecu, aplicată lui Benjamin Masudi în gala ”Dynamite” de la Arad, din primăvara acestui an  (la minutul 5.50)

A pornit la drum cu Ruben Stoia, un nume respectat în lumea boxului arădean. De câteva luni, Eduard se antrenează cu Sorin Tănăsie, campion mondial în 1998, campion european la profesioniști, medaliat cu bronz la ”Europenele” de amatori din 2002, de la Perm, Rusia, în sălile din Craiova și Arad. Interesant este faptul că până acum, Eduard a fost manageriat de tatăl său, Radu, care este încă implicat și care aduce în echipă experiența sa de zeci de ani în top managementul din industria Automotive, apoi a făcut pasul către ”Super Pro Team”, cei care spun că Gafencu este ”un tânăr foarte promițător, cu mare talent, care a ajuns deja la un nivel avansat. Împreună sperăm să ajungem cât mai departe, în ligile de elită, Glory, One, Kunlun Fight”.

”Tornada” din meciul cu Thoms Dove, cea care a făcut înconjurul lumii (la minutul 3.40)

”The Blitz”, așa cum este cunoscut Eduard Gafencu, va lupta într-o gală umanitară în care Alexandru Manolache și Alexandru Tironeac se vor duela pentru Alexandru și Stelu Felix. Ruben Onișor va lupta contra lui Okay Sakvan, sportiv antrenat de către Semmy Schilt, în timp ce Marius Munteanu are meci cu Freddy Kemayo. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top