Sport

Farul – la un pas de un nou faliment!

Echipa Farul Constanța are șanse reale pentru a falimenta a doua oară. După ce nu s-au înțeles cu Ciprian Marica, cel care a câștigat în urma unei licitații brandul Farul, șefii grupării constănțene se zbat acum să supraviețuiască, după cum spune Marcel Lică, președintele echipei.

”E aceeași stare de incertitudine la noi, aceeași zbatere după un stadion pe care să-l putem omologa, după un stadion unde să joace juniorii, după un stadion pe care să jucăm meciurile de acasă. Astea sunt problemele pentru care ne zbatem zilnic și nu prea le dăm de capăt. A fost o intenție a antrenorului de a renunța.E o incertitudine a zilei de mâine. Ne întreabă unde să se antreneze echipa, unde o să jucăm meciul următor de acasă, tot în deplasare? Mai îmbunătățim și noi puțin lotul că să pot să scot niște puncte? Sunt probleme grave”, a spus președintele Marcel Lică la Sport Total FM.

Fostul arbitru a mai precizat că cea mai mare problemă cu care se confruntă acum este lipsa fondului de salarii.

“Problema cea mare va fi zilele astea când se apropie plata salariilor. Le-am promis celor care au venit că după o lună își vor primi salariile. Mă îndoiesc că acest lucru e posibil! Sperăm că vor înțelege, dar nu se întrevede nicio perspectivă”, a spus Lică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top