Social

Gala MTV Video Music Awards 2018

Cântăreața americană de muzică rapp Cardi B a deschis gala MTV Video Music Awards 2018, aflată la prima ei apariție pe scenă după ce a născut. A fost câștigătoarea categoriei ,,piesa verii,, cu hit-ul ,,I like it,, interpretat alături de J Balvin și Bad Bunny.

Cardi B a devenit celebră în luna august a anului 2017 după ce a lansat hit-ul ,,Bodak yellow,, care a condus topul nominalizărilor VMA 2018 la toate categoriile importante.

Ariana Grande a câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip pop cu piesa ,,No Tears Left to Cry,, și a avut prima apariție publică pe covorul roșu alături de logodnicul ei Pete Davidson.

Jenifer Lopez a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard în semn de recunoștință pentru activitatea sa din ultimele două decenii. Artista a declarat : ,,A fost o călătorie incredibilă în care am visat cele mai îndrăznețe visuri și care au devenit apoi realitate,, .

Beyonce și Jay-Z, Gambino, Bruno Mars și Drake au fost printre principalii artiști care nu au luat parte la gală.

Sub numele de scenă The Carters, celebrul cuplu format din Beyonce și Jay-Z  a avut  8 nominalizări pentru videoclipul anului ,,APEST**T,,  care a fost filmat în interiorul muzeului Luvru din Paris.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top