Lifestyle

Gustă vacanțele cu mașina

Gustă vacanțele cu mașina care îți oferă o libertate mai mare de a explora locuri noi și cu siguranță va fi o experiență de neuitat.

Deși pare mult mai comod să îți cumperi de la agențiile de turism vacanța deja planificată, road trip-ul îți oferă o satisfacție mult mai mare. Îți oferă libertatea să-ți alegi din mers obiectivele pe care vrei să le vizitezi și de asemenea poți ajunge sa descoperi lucruri noi pe parcursul călătoriei cu mașina personală.

Un road trip îți oferă și posibilitatea de a interacționa mai des cu localnicii și astfel poți învăța lucruri noi despre regiunea în care te aflii.

Sfârșitul verii sau începutul toamnei este momentul perfect pentru a pleca într-un road trip. La fiecare pas vei fi răsfățat cu peisaje extrem de frumoase pe care le poți admira din plin.

Iată câteva dintre țările in care poți să-ți începi aventura cu mașina:

-Spania: cumpărături în Madrid, mâncare tradițională, Catedrala din Burgos, stațiunea de litoral Santander

-Olanda: Amsterdam, mori de vânt, canale pitorești, sate olandeze fermecătoare, câmpuri nesfârșite de lalele în Hoarlan, satul de pescari Volendom

-Irlanda: ,,templul,, berii negre irlandeze Guinness Storehouse din Dublin, Parcul Național Wicklow, Cascada Powerscourt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top