Afaceri

Guvernul nu mai are bani pentru radiocomunicații navale

Cheltuielile alocate din bugetul de stat activității Companiei Naționale de Radiocomunicații Navale Radionav se ridică la circa 3 milioane de lei pe an, arată Ministerul Transporturilor  într-un proiect de lege.

Pentru a reduce cheltuielile, Ministerul Transporturilor vrea să desființeze Compania Națională de Radiocomunicații Navale Radionav din Constanța, iar activitatea acesteia să fie preluată de Autoritatea Navală Română.

,,De la data desființării Radionav, activitatea acestei companii de preia de Autoritatea Navală Română, instituție publică cu personalitate juridică, finanțată integral din venituri proprii, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, cu sediul în municipiul Constanța.,, arată un proiect de lege publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

,,Desființarea Radionav va avea ca rezultat diminuarea cheltuielilor de la bugetul de stat cu sumele aferente alocațiilor bugetare pentru Radionav, în valoare de aproximativ 3 milioane de lei/an.,, se arată în document.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top