Social

Noul iubit al Angelinei Jolie este un om de afaceri francez

Angelina Jolie, care s-a despărțit de soţul său, actorul Brad Pitt, în urmă cu doi ani, ar avea o relaţie cu un om de afaceri francez, anunţă în exclusivitate public.fr.

Aceeaşi publicaţie franceză scrie că Angelina Jolie ar vrea să se mute la Paris  împreună cu cei şase copii ai ei. Sursa citată nu spune însă identitatea milionarului francez cu care Angelina ar avea o relație.

Public.fr îl citează pe Ian Halperin, biograful actriţei, care adaugă faptul că aceasta trebuie să obţină custodia totală asupra copiilor sau un consimţământ pentru a se muta în Franţa din partea tatălui acestora, actorul Brad Pitt.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt implicaţi într-un conflict judiciar privind copiii şi divorţul.

La începutul lunii august, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an. În documentele depuse în instanţă se indică faptul că tatăl copiilor  “nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor”.

La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanţă și a spus că Angelina Jolie “încearcă să manipuleze presa”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top