Animale

Papagalul vorbitor care a făcut o comandă online imitând vocea stăpânei lui

Un papagal a reuşit să plaseze o comandă validă pe site-ul de comerţ electronic Amazon, după ce a „discutat“ cu asistentul vocal al companiei americane, Alexa, şi a imitat vocea stăpânei sale din Londra.

Papagalul Buddy a imitat vocea stăpânei şi a reuşit să comande cutii de cadouri, în valoare de 11 lire sterline (aproximativ 12 euro), printr-un dispozitiv electronic ce poate fi conectat la site-ul companiei americane, pentru a plasa comenzi, scrie tabloidul britanic The Sun, citat de Agerpres.

„Sâmbătă, am fost plecaţi de acasă pentru câteva ore, iar când m-am întors, l-am auzit pe Buddy vorbind, dar nu prea înţelegeam ce zice. Apoi am auzit-o pe Alexa spunând „scuze, nu prea am înţeles. Buddy apoi a spus „Alexa“ şi nişte bolboroseli şi ea i-a răspuns „Ce doriţi să comandaţi? Nu am mai auzit ce s-a mai întâmplat apoi şi nu m-am mai gândit la asta până când lucram la calculator şi am primit o notificare cum că a fost plasată comanda mea de pe Amazon“, a povestit stăpâna papagalului.

„Nu comandasem nimic şi nu ştiam ce a fost comandat. I-am întrebat pe soţul şi pe fiul meu, care nu ştiau despre ce vorbesc, aşa că am întrebat-o pe Alexa care a fost ultima mea comandă şi ea a spus că sunt aceste cutii de cadouri aurii. Am râs atât de tare, deoarece mi-am dat seama pe loc că trebuie să fi fost Buddy“, a continuat aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top