IT

Proiectele SF care ne fac viața mai bună

Compania  Google lucrează la numeroase proiecte revoluționare care ne pot schimba viața.

Jurnaliștii de la Business Insider ne fac o scurtă prezentare a celor mai importante proiecte Google care ne vor îmbunătăți viața și vor schimba lumea.

Internet în toată lumea : Google vrea sa aducă Internetul în zonele defavorizate prin baloane care funcționează cu energie solară și să fie ridicate la o altitudine de 19.000 de metri și vor rămână în aer timp de 100 de zile.

Un alt mod prin care Google vrea sa dea Internet este prin intermediul dronelor solare realizate de Titan Aerospace, care pot sta în aer timp de cinci ani.

Leac pentru cancer : Google a aplicat pentru un patent la World Intellectual Property Organization (WIPO) pentru un dispozitiv similar cu o brățară care ar putea distruge celulele canceroase din sânge.

Lingura ,,inteligentă,, pentru bolnavii de Parkinson : Google a inventat si “o lingură inteligentă” pentru a-i ajuta pe cei carora le tremură mainile din cauza bolii Parkinson. Ea detectează tremurul mâinii și face ajustări instantanee pentru a menține echilibrul și a reduce astfel mișcările cu un procent de 76%.

Tinerețe fără bătrânețe : Google și-a anunțat recent cea mai nouă investiție în sănătate.Ideea fondării companie Calico îi aparșine directorului general al Google și se speculează că acest proiect se axează în mare parte pe prevenirea îmbătrânirii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top