IT

Sony aduce pe piaţă câinele robot Aibo

Câinele robot de la Sony, noul Aibo în versiune 2018, abia acum vine în magazinele din Vest. Acesta a fost confirmat pentru lansare în Statele Unite, însă cei care îşi doresc un astfel de robot în casă vor trebui să scoată foarte mulţi bani din buzunar.

Cei care îşi doresc un gadget de lux care arată şi încearcă să se comporte precum un câine real, vor trebui să plătească 2.900 de dolari pentru un Sony Aibo.

El vine echipat cu hardware de smartphone, la baza sa fiind un chipset Snapdragon 820, modelul lansat în urmă cu doi ani şi care s-a regăsit în telefoanele de top ale momentului.

Pentru această sumă, Sony include în pachet şi un set de jucării, cât şi acces pentru trei ani la aplicaţia cloud Aibo, necesară pentru accesarea funcţiilor sale smart.

Robotul Aibo va putea detecta utilizatorii şi vor putea identifica starea lor de spirit folosind camerele şi senzorii integraţi pentru recunoaştere facială. Comportamentul acestuia se schimbă în funcţie de starea utilizatorului, dar va putea executa comenzi, va putea recunoaşte anumite locaţii cum ar fi camerele din casă şi se poate feri singur de obstacole.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top