Sport

Ştiaţi că…?

– În poker, există o mână denumită “mâna mortului” şi constă în doi aşi şi doi optari. Este numită aşa pentru că asta avea Wild Bill Hickok când a fost împuşcat în ceafă de Jack McCall. (foto 1)

 – “Anna Kournikova” este o mână la poker care “arată mai bine decât se joacă” 🙂 

 – Richard Nixon a fost un jucător excelent de poker. De fapt, prima sa campanie electorală a fost susţinută din banii câştigaţi la poker în timp ce era soldat în Marină. 

 – Jucătorul de poker Tom Dwan a început să joace poker online cu 50 de dolari primiţi cadou de ziua lui de la tatăl său. În următorii 3-4 ani, Dwan a câştigat peste 500 de mii de dolari în online! 

 – Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru că au descoperit o eroare a unui aparat video de poker şi au profitat de asta pentru a câştiga 500 de mii de dolari. Acuzaţiile au fost retrase după ce avocatul invinuiţilor a susţinut că cei doi nu au făcut decât să apese nişte butoane pe care aveau dreptul să le apese. 

 – Cel mai lung joc de poker din istorie a durat 8 ani, 5 luni şi trei zile. Au fost în joc peste zece milioane de dolari, iar printre participanţi au fost Doc Holliday şi George Hearst. Jocul s-a oprit când clădirea în care se desfăşura a fost inundată. 

 – Actorul Ben Affleck este un jucător excelent de poker. A câştigat California State Poker Championship, un premiu de $356,000 şi s-a calificat la World Poker Tour Championship. (foto 2)

– Rusul Andrei Karpov îşi dorea cu disperare să rămână într-un joc de poker, încât, nemaiavând bani, şi-a pariat soţia. A pierdut, iar soţia sa a fost atât de supărată când a auzit, încât l-a părăsit definitiv pentru cel care a câştigat partida de poker în faţa soţului ei. 

– Daniel Negreanu a muncit doar o lună şi o zi în toată viaţa lui. Înainte să se dedice în toatalitate pokerului, canadianul a lucrat într-un call-center pentru o zi şi timp de o lună a fost angajat la Subway. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top