Sport

Top 5 motive din cauza cărora pierzi la poker, explicate de Daniel Negreanu

Daniel Negreanu nu este doar cel mai cunoscut jucător de poker din lume, dar şi unul dintre cei mai apreciaţi. Este popular şi pentru tutorialele pe care le postează conştiincios pe canalul său de youtube. 

Unul dintre cele mai accesate filmuleţe ale canadianului este “Top cinci motive pentru care pierzi la poker”. 

5. Ghinionul

Negreanu plasează ghinionul abia pe ultimul loc în top. “Dacă ai jucat deja poker peste o mie de ore şi tot pierzi, nu mai este vorba de ghinion. Pokerul este despre abilităţi pe care le poţi învăţa şi dezvolta. Trebuie să îţi faci o analiză a propriului joc şi să afli ce anume trebuie să îmbunătăţeşti la jocul tău”, spune Negreanu. 

4. Ai devenit prea predictibil

Asta se poate întâmpla când joci de mai mult timp cu aceleaşi persoane, atât live, cât şi online. “Poate nu blafezi destul împotriva loc, poate blafezi prea mult. Oricum ar fi, nu juca mereu la fel. Jucătorii profesionişti te vor citi şi nu vei mai avea şanse de câştig”, îşi sfătuieşte Negreanu fanii. 

3. Nu joci turneele potrivite pentru tine

Al treilea motiv pentru care un jucător de poker poate pierde perioade lungi este că nu şi-a găsit încă stilul de turneu potrivit pentru el. “Poţi fi al şaselea cel mai bun jucător de poker din lume, dar dacă eşti la masă cu primii cinci, eşti fraier”, explică Negreanu al treilea motiv pentru care poţi pierde la poker. 

2. Nu ştii reguli de bază ale pokerului

Este probabil cel mai des întâlnit motiv pentru care pierzi la poker. “Nu privi pokerul ca pe un joc de noroc, pentru că nu este. Este un sport al minţii care are foarte multe reguli şi strategii. Vestea bună este că acest motiv pentru care pierzi la poker poate fi schimbat în bine. Poţi învăţa în fiecare zi câte ceva nou despre acest joc extrem de dificil”, spune Negreanu. 

1. Te tiltezi

Tiltul este motivul principal pentru care pierzi la poker. “Tiltul a doborât mai mulţi jucători decât a făcut-o orice alt motiv în istoria pokerului. Trebuie să ştii când să te opreşti. Dacă vezi că jocul nu merge, nu te încăpăţâna să continui. Fă o pauză şi revino când eşti mai liniştit”, este probabil cel mai important sfat pe care îl are Daniel Negreanu pentru urmăritorii canalului său de youtube. 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top