Turism

Utrecht, comoara ascunsă a Olandei

Utrecht este inima plină de viață și bătăi a Olandei.

A fost construit în jurul turnului Dom, pe care îl puteți vedea din orice punct al orașului, așa că nu puteți să vă pierdeți în centrul orașului atractiv, fără mașini.

Utrecht se mândrește cu canale frumoase, cu pivnițe extraordinară de debarcader care adăpostesc cafenele și terase lângă apă. Pe lângă turnul Dom, Utrecht se mândrește cu sute de alte monumente care contribuie fiecare la atmosfera specială din acest oraș universitar vechi de secole.

O vizită la Utrecht nu este completă fără o excursie cu barca. Sunt organizate excursii cu barca în canalele din Utrecht din 1960. Veniți la bord și alăturați-vă unei excursii pe lângă locurile de spălătorie din Evul Mediu și muzee interesante, precum și cele mai frumoase fațade. Pe parcurs, un ghid multilingv va explica semnificația istorică a clădirilor și monumentelor.

Din 1723 Hortus Botanicus a fost situat la Lange Nieuwstraat și această lungă istorie se reflectă în grădina nou proiectată. Știința medicală și botanică a jucat un rol deosebit de important în amenajarea și în diversificarea colecției de plante. Serele ocupă un loc proeminent în Oude Hortus, iar inima grădinii este caracterizată de iaz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top