Turism

Zona boemă a Rivierei Englezesti: un loc încărcat de istorie și povești uimitoare

Riviera Englezească din frumosul golf South Devon a fost întotdeauna despre distracție, indiferent de perioada anului. La urma urmei, vorbim de o destinație premiată, cu mai multe atracții de top decât orice altă stațiune litorală din Marea Britanie.

Alcătuită din Torquay, Paignton, Brixham, Babbacombe și St Marychurch, Riviera Englezească oferă o varietate de lucruri de făcut și de văzut. 

Torquay

Votat în Top 10 destinație din Marea Britanie timp de 3 ani consecutivi, toată lumea este de acord că Torquay este minunat! Este locul de naștere al Agathei Christie; vă puteți plimba de-a lungul promenadei victoriene, există palmieri emblematici, plaje cu nisip și un port de agrement internațional.

Bucurați-vă de o gamă excelentă de restaurante, cafenele și baruri pe malul apei. Există și marea de explorat cu feriboturi sezoniere regulate către Paignton și Brixham.

De la premiatele spectacole West End la cumpărături pe îndelete și o alegere excelentă de cazare pentru toate bugetele, Torquay are tot ce îți dorești pentru o pauză perfectă.

Babbacombe și St Marychurch

Frumosul golf Babbacombe se mândrește cu unele dintre cele mai bune peisaje și cu cele mai dramatice întinderi de cale pe coastă de pe întreaga riviera engleză. Babbacombe Downs are cea mai înaltă promenadă din Marea Britanie, iar o plimbare pe calea ferată funiculară victoriană vă va duce până la plaja Oddicombe. Puteți lua masa în aer liber aproape de plajă sau puteți savura celebrul ,,Fish and Chips”. 

Paignton

Renumit pentru colibele sale colorate de plajă și plajele premiate, este o destinație plină de distracție. Mergeți la Grădina Zoologică Paignton, votată pe locul al treilea ca fiind cea mai bună grădină zoologică din Marea Britanie pe TripAdvisor sau, la Splashdown Quaywest, cel mai mare parc acvatic în aer liber din Marea Britanie.

Faceți o plimbare în jurul pitorescului port Paignton, unde există câteva experiențe culinare de mare valoare. 

Brixham

Acasă la faimoasa piață de pește din Brixham și multe povești despre pirați și contrabandă, acest port de pescuit colorat este un loc frumos, cu peisaje incredibile. Urmăriți pescarii locali aterizând capturile zilnice în port sau urcați la bordul replicii în mărime naturală a Golden Hind. Există multe de văzut și de făcut în Brixham, pe lângă o gamă excelentă de cazare, magazine independente și restaurante noi care oferă o gamă largă de alimente și băuturi.

Dincolo de Brixham, casele istorice care odinioară găzduiau nume de renume mondial așteaptă să fie descoperite. Pentru iubitorii de natură și priveliști, în vecinătate avem și locația Berry Head, prezentată mai jos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top